Bert Frank

Designer
Bert Frank

Prijs

Lizak Floor lamp: € 2662

Revolve table lamp: € 1482

Riddle table lamp: € 1482

Shear table lamp: € 968

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Voeg meerdere producten toe aan je contactformulier
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

Bert Frank werd opgericht in 2013 door Robbie Llewellyn en Adam Yeats.
Het Britse luxe verlichtingsmerk ontwerpt zijn collecties in hun studio in London, maar produceert in hun fabriek (met een productiegeschiedenis van meer dan 50 jaar) in het hart van de industriële wijk van Birmingham.
Als voorstander van Brits design en vakmanschap, koesteren ze traditionele en ambachtelijke fabricage en vakmanschap, om op die manier de toekomst van de industrie te verzekeren. Dit vakmanschap en tradities combineren ze met toekomstgerichte en geavanceerde technologie.
De originele en eigentijdse verlichtingsontwerpen van Bert Frank zijn ontworpen als verzet tegen de wegwerpcultuur waarin we vandaag leven. Van Art Deco over Bauhaus tot midcentury. Bert Frank laat zich inspireren door klassieke en architecturale stijlen. Met als belangrijkste doel een tijdloze stijl te creëren.
Elk detail van hun ontwerpen is zorgvuldig overwogen en gemaakt. De verlichting wordt gemaakt volgens de hoogste standaard. Bert Frank maakt geen compromissen in kwaliteit. Het zijn gewoon prachtig ontworpen producten, gemaakt om een ​​leven lang mee te gaan.
In onze winkel hebben we een aantal mooie tafellampen staan én ook de Lizak staande lamp.

Andere suggesties…