House of Finn Juhl – Nyhavn dining table

Designer
Finn Juhl

Design uit
1953, geherlanceerd in 2015

Prijs
vanaf 4440€ (afhankelijk van de keuze van materialen)

Bovenstaande prijzen zijn adviesprijzen. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat. Bovendien leveren we gratis en persoonlijk in gans België

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

Verschillende van Finn Juhl’s eenvoudige en mooie ontwerpen uit de jaren 50 worden gecombineerd met kleurschakeringen uit het kleurenwiel van Goethe, bijv. de ladenblokken in het dressoir of het Nyhavn-bureau.

Een ander mooi voorbeeld uit de jaren 50 is de Nyhavn-eettafel van Finn Juhl met klapblad in zwart linoleum, teak, eiken, walnoot of Oregon pine fineer. De stalen poten zijn uitgevoerd in zwart, oranje of lichtblauw met houten voetjes. Speciale beugels zorgen ervoor dat de bladen kunnen worden verwijderd of aan beide uiteinden verticaal kunnen worden opgehangen.

Dankzij Finn Juhl’s gevoel voor detail en functionaliteit is deze Nyhavn dining table ondanks zijn eenvoudige uiterlijk een unieke tafel met veel karakter.

(Gemaakt in Denemarken)

Extra informatie

afwerking

Tafelblad: zwart linoleum, teak, eik, walnoot of Oregon pine fineer.

Stalen poten: zwart, oranje of lichtblauw met houten voetjes

Speciale beugels zorgen ervoor dat de bladen kunnen worden verwijderd of aan beide uiteinden verticaal kunnen worden opgehangen.

formaat

L: 170 / 278 cm (met de bladen uitgeklapt)
B: 85 cm
H: 72.5 cm