DK3 – Lowlight table

Designer
Jacob Plejdrup

Design uit
2014

Prijs

eik 180 x 100 cm: 5966€

(prijs is uiteraard afhankelijk van de keuze van materialen en de afmeting)

Bovenstaande prijzen zijn adviesprijzen. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat. Bovendien leveren we gratis en persoonlijk in gans België

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

Na de lancering van de klassieke massief houten plankentafels dk3_3 TABLE in 2009 en TREE TABLE in 2011, voelde dk3-oprichter en ontwerper Jacob Plejdrup dat het tijd was om een ​​nieuw ontwerp uit te vinden en de plankentafel naar een hoger niveau te tillen.

Hij wilde een tafel maken op basis van hetzelfde ontwerpconcept als de vorige dk3-tafels, maar met een meer open en lichte uitdrukking.

De LOWLIGHT TAFEL wordt misschien het best omschreven door de beroemde woorden van Da Vinci “Eenvoud is de ultieme verfijning”.

De tafel kenmerkt zich door een open en licht aflopend onderstel, dat perfect aansluit bij de afgeronde, aflopende rand van het tafelblad. Het onderstel van zwart gepoedercoat staal zorgt voor stabiliteit en perfect zitten aan tafel, en het tafelblad kan op elk moment worden uitgebreid met verlengbladen.

In 2017 werd het LOWLIGHT-ontwerp uitgebreid met een nieuwe versie onder de naam HIGHLIGHT TABLE, met een tafelblad in wilde eik of wilde walnoot en natuurlijke, ruwe randen.

Extra informatie

afwerking

Blad: Eik, wilde eik, gerookte eik of notenlaar.

Verlengblad verkrijgbaar in hout of zwart MDF.

Poten: wart gepoedercoat staal

formaat

L: 180 – 450 cm
B: 100 cm
H: 72/74 cm

Tafelblad 4 cm (in twee stukken)

Verlengblad 50 cm