Swoon Lounge

Designer
Space Copenhagen

Ontworpen in

2016

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Voeg meerdere producten toe aan je contactformulier
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

Space Copenhagen ontwierp de Swoon Lounge Chair om het gat tussen een conventionele lounge stoel en een typische armstoel te vullen.

De Swoon Lounge Chair heeft doorlopende rondingen, een weelderige look en gebeeldhouwde vorm. Het nodigt uit tot het genieten van een langzaam leeftempo.

De lounge werd oorspronkelijk gelanceerd voor het 11 Howard Hotel in New York. Het is een open uitnodiging om te genieten van comfort. De unieke schaal brengt de rugleuning, zitting en armleuningen samen tot één geheel, wat zorgt voor uitzonderlijke ondersteuning van de rug en een pasvorm die natuurlijk aanvoelt. De zit- en rugkussens zijn uit 1 stuk gemaakt, wat ervoor zorgt dat alles altijd mooi op zijn plaats blijft.

De perfecte compagnon voor de Swoon Loungestoel is natuurlijk een poef. De Swoon Ottoman zorgt er niet alleen voor dat je je nog meer kunt strekken en nog meer te ontspannen, het is ook een decoratief element op zich.

Dezelfde casual kijk op elegantie kun je trouwens ook terugvinden in de Swoon Lounge Petit. Iets kleiner van formaat, met een hoge rugleuning die iets meer rechtop staat. De Lounge Petit nodigt net als de grote variant uit om tot rust te komen, maar is evenzeer geschikt voor het voeren van een gesprek of om te werken op je laptop.

Bijkomende informatie

materiaal

HOUTEN FRAME
– gelakt eik
– gerookt eik
– zwartgelakt eik
– gelakt walnoot

ZITTING:
– leder of stof

afmetingen

B: 90 cm
D: 88,5 cm
H: 83,5 cm
Zithoogte: 36 cm