Calmo sofa

Designer
Hugo Passos

Ontworpen in

2019

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Voeg meerdere producten toe aan je contactformulier
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Calmo sofa van de Portugese ontwerper Hugo Passos biedt gezelligheid. Rechte lijnen komen samen met discrete gebogen details. Comfortabele kussens maken het plaatje compleet in deze ingetogen uitdrukking van elegantie. De Calmo- sofa’s zijn ontworpen om een ​​gevoel van rust uit te stralen.

De diepte van de zitting is zo bedreken dat het zowel geschikt is om te werken op een laptop, maar ook voldoende ruimte biedt voor gezelligheid, en het bieden van een comfortabele, rustgevende ervaring. Tegelijkertijd biedt de bank voldoende ondersteuning voor een zittend gesprek, om achterover te leunen en om te ontspannen.

Calmo is vervaardigd in overeenstemming met onze de filosofie van Fredericia, namelijk een strak gestoffeerd frame, gecombineerd met losse vulkussens om een ongedwongen gevoel uit te stralen. De kussens zijn langs beiden zijden bekleed met textiel. Om de look mooi te houden, kunnen de kussens worden omgedraaid voor een gelijkmatiger patina in de loop van de tijd.

Verkrijgbaar in een reeks maten en varianten, mét of zonder toevoeging van een chaise longue die aan beide uiteinden kan worden geïntegreerd. Eventueel aangevuld met een losstaande voetenbank.

Bijkomende informatie

materiaal

Onderstel: massief eik (naturel of gerookt), zwart gelakt staal of mat chroom.

Stoffering: leder of textiel

afmetingen

EENZIT:
B: 90 cm (of 105 cm)
D: 90 cm
H: 75,5 cm
Zithoogte: 41 cm

TWEEZIT:
B: 170 cm (of 200 cm)
D: 90 cm
H: 75,5 cm
Zithoogte: 41 cm

DRIEZIT:
B: 259 cm (of 295 cm)
D: 90 cm
H: 75,5 cm
Zithoogte: 41 cm