DK3 – Plateau table

Designer
Søren Rose Studio

Design uit
2015

Prijs

eik diam 35 – H 45 cm: 655€

eik diam 110 – H 45 cm: 2231€

(prijs is uiteraard afhankelijk van de keuze van materialen en de afmeting)

Bovenstaande prijzen zijn adviesprijzen. Contacteer ons gerust voor een offerte op maat. Bovendien leveren we gratis en persoonlijk in gans België

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

De PLATEAU-tables zijn mooie en tijdloze koffie- en bijzettafels met een ingetogen persoonlijkheid. Het is de combinatie tussen een massief houten blad met een elegant onderstel met 3 poten in staal.

Er zijn niet veel grote ronde massief houten salontafels op de markt. Met vijf verschillende maten en drie houtsoorten biedt de PLATEAU-serie een gevarieerde selectie aan koffie- en bijzettafels die afzonderlijk kunnen worden gebruikt of in verschillende combinaties kunnen worden gezet om een ​​persoonlijke en unieke uitstraling te krijgen.

De tafel is ontwikkeld met inspiratie van een boomstam, en ontwerper Søren Rose stelde zich eenvoudig voor dat de PLATEAU-tafelbladen direct uit de boomstam als mooie rauwe “plakjes” werden uitgesneden.

PLATEAU is een uitstekende combinatie van natuurlijke elementen, modern design en klassieke Deense meubeltradities, gecreëerd met het vermogen om op te gaan in elke omgeving en kamer.

Extra informatie

afwerking

Blad: eik, gerookte eik of walnoot

Poten: zwart gepoedercoat staal

formaat

Rond: (Ø x H)
35 x 45 cm
35 x 50 cm
60 x 45 cm
80 x 35 cm
80 x 45 cm
110 x 35 cm
110 x 45 cm

Tafelblad 4 cm