FNP system

Designer
Axel Kufus

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Voeg meerdere producten toe aan je contactformulier
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

Het universele rekkensysteem FNP van het Duitse Nils Holger Moormann combineert een minimale constructie met maximale prestaties. Met zijn consistente en transparante uitstraling kan het aan vrijwel elke ruimte en situatie worden aangepast.

Het idee: de zijkant houdt de rail vast, de rail houdt de plank vast, de plank houdt de rail vast en de rail houdt de zijkant vast….

Dankzij de eenvoudige en intelligente constructie kan de legplank een maximale hoeveelheid inhoud bevatten met een minimale materiaaldikte. Bovendien kan het worden aangepast aan een vele moeilijke situaties in de ruimte. Soms volgt het de helling van het dak, soms staat het alleen in de kamer, maar het kan ook uitgewerkt worden rond een deur of een groot raam. Er kan zelfs een hoekoplossing worden gerealiseerd, of een kamer in kamer.

Er zijn ook een groot aantal accessoires beschikbaar zoals een ladder, boekensteunen, display om een mooi boek op te presenteren, verlichting, kabelgoten, een bureau….

Bovendien wordt alles geproduceerd in kleine ambachtelijke bedrijven in de regio  van Chiemgau, in Opper-Beieren, Duitsland.

Bijkomende informatie

afwerking

Corpus: FU (berken multiplex), MDF, Bicolor of Unicolor onbehandeld

Rails: aluminium onbehandeld

formaat

onbeperkt

(er kan bijvoorbeeld ook boven een deuropening gewerkt worden)