Ro Collection – Oak Piece flat

Designer
Mikkel Karlshøj

Prijs
128 €

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Voeg meerdere producten toe aan je contactformulier
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

De oak piece van Ro Collection is een houten object dat niet alleen een esthetische waarde heeft. Het nodigt uit om op verschillende manieren te worden gebruikt. Gebruik hem op de eettafel voor delicatessen zoals verse broodjes, kaas of jonge groentjes. Maar het past ook op het nachtkastje voor de kostbare sieraden, of bijvoorbeeld voor uw autosleutels op een mooi kastje in de gang.

De oak pieces worden gemaakt uit zorgvuldig geselecteerd massieve houtblokken. Dankzij een langzaam manueel houtdraaiproces, dat meerdere dagen duurt, worden deze sculpturale decostukken bekomen.

Elk stuk eikenhout moet tijdens het lange proces rusten en drogen om diepe scheuren te voorkomen. Wanneer de perfecte vorm is bereikt, wordt het hout behandeld met walnotenolie om het hout er op zijn mooist te laten uitzien.

Bijkomende informatie

formaat

H 7 cm, Ø 29 cm

kleuren

geoliede eik

gebruik

Het oak piece zal na verloop van tijd patineren en veranderen. Het kan scheuren krijgen, maar dit breng enkel meerwaarde aan zijn uniek karakter.
Om de natuurlijke schoonheid van het eikenhout te behouden, wordt aanbevolen om de paar maanden walnotenolie aan te brengen.