Líkami body and beauty

Likami is een Belgisch biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk.

De naam Likami betekent ‘lichaam’ in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters.

Likami gebruikt alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid.

Likami is de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen. Likami is geschikt voor lichaam en gezicht – zelfs de gevoelige huid, zodat elk lid van uw gezin kan genieten van de voordelen van de Likami natuurlijke producten!

Ontdek in onze winkel een grote reeks aan natuurlijke verzorgingsproducten: hand- en body wash, gezichtscrème, lippenbalsem, bodyolie, boddycream, bodylotion…

 

We helpen je graag verder

  • Persoonlijk advies op geselecteerde items
  • Prijs altijd op maat en bekijken we samen
  • Levering ophalen in onze winkel of via verzending
  • Aanvraag is vrijblijvend
Categorie: Tag:

Beschrijving

Geen van de Likami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA.

Bovendien worden alle Likami producten met respect verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten. Deze hoogwaardige, duurzame verpakking is niet alleen goed voor het milieu, het behoudt ook het leven en de energie van de geconcentreerde botanische formuleringen.

Extra informatie

in ons assortiment

– hand & body wash
– hand cream
– body cream
– healing balm
– body oil
– eye cream
– cleansing milk